LDR 00849naa#a2200205#i#450# 001 EN\\bibl\27151 005 20241127015438.3 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20171023b2017####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aANALYSIS OF PARAMETERS INFLUENCING PERIOD OF VEGETABLE SEMI-FINISHED PRODUCTS FREEZING WITH COMBINED METHOD _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2017 215 ## _a5 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 664.8.037.1:635 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aKorotkiy _gIgor A. 700 #1 _aSahabutdinova _gGul'nar F 700 #1 _aShafrai _gAnton V 856 4# _ajstrategizing.kemsu.ru _u