00859naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200012500102210004600227215001000273608002700283675022700310700001500537700001900552700002500571700001800596856002700614EN\\bibl\2715920241125015433.1##a2074-9414##a20170723b2017####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aTHE USE OF SECONDARY RESOURCES OF FRUIT RAW MATERIAL IN TECHNOLOGY OF CONFECTIONERY AND BAKERY PRODUCTSeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2017##a7 с.##aJournal article2local##a. 664.64:664.143aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aBakingI A#1aMustafinagA S#1aVechtomovagElena A.#1aKolbinagA Yu4#ajstrategizing.kemsu.ru