LDR 00886naa#a2200193#i#450# 001 RU\\bibl\27326 005 20241101192404.5 011 ## _a2308-4057 100 ## _a20180620b2018####ek#y0rusy0150####ca 101 0# _aENG 102 ## _aRU 200 1# _aIDENTIFICATION OF TISSUE-SPECIFIC PROTEINS AND PEPTIDES FORMING INNOVATIVE MEAT PRODUCTS CORRECTIVE PROPERTIES TO CONFIRM AUTHENTICITY OF MEAT RAW MATERIALS _eЖурнальная статья 210 1# _aКемерово _cКемеровский государственный университет _d2018 215 ## _a8 с. 608 ## _aЖурнальная статья _2local 675 ## _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _zENG 700 #1 _aВострикова _gН. Л. 700 #1 _aЧернуха _gИ. М. 856 4# _ajstrategizing.kemsu.ru _u